De online totaalgids voor én van de Noordoostpolder & Urk
Inloggen    
Open Coffee NOP

Informeel netwerken in de polder

De Open Coffee is een regelmatig terugkerende informele netwerkbijeenkomst waar ondernemers groot en klein elkaar kunnen ontmoeten, van gedachten kunnen wisselen en natuurlijk zaken kunnen doen. Het belangrijkste kenmerk van de Open Coffee is dat deze bijeenkomsten laagdrempelig zijn door de informele sfeer. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kop koffie. Er zijn geen verplichtingen, er is geen lidmaatschap, er is ook geen ballotagecommissie die bepaalt of je al dan niet welkom bent. Nee, iedereen is welkom: Ondernemers groot of klein uit alle branches. Maar ook medewerkers die graag willen netwerken.

Daarnaast is er nog een belangrijk kenmerk dat ons onderscheidt van andere netwerkbijeenkomsten: De Open Coffee is gratis!

Oorsprong
Open Coffee is een open concept dat ooit begonnen is in Londen en inmiddels iedere week wereldwijd gehouden wordt op vele locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per stad, maar overal ontmoet je interessante en aardige mensen. De eerste Nederlandse Open Coffee werd gehouden in Amsterdam op 15 maart 2007 en een paar maanden later volgde Utrecht met een wekelijkse bijeenkomst. In de afgelopen jaren zijn over het hele land Open Coffees opgericht. En dus heeft ook de Noordoostpolder een Open Coffee. Vanzelfsprekend zijn ook ondernemers uit Urk en andere plaatsen in de regio van harte welkom.

Open Coffee NOP
Met haar grote bedrijvigheid is de Noordoostpolder de ideale plek voor een netwerkbijeenkomst zonder gewichtig gedoe of lidmaatschappen. Iedereen is welkom om vrijblijvend informeel te netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee, ontspannen bij te kletsen met mede-ondernemers en op een prettige manier zaken te doen. Tot snel op een van de Open Coffees!

Een overzichtskaartje van de Nederlandse Open Coffees vind je op de site van de Open Coffee Club.


Contact
Beursstraat 5, 8302 CW Emmeloord

0527-614431


Benieuwd naar wie deze website mede mogelijk maakt? Kijk dan eens bij onze sponsors.
Naam:  
Email:   

 
Reactie:  

Verzenden

Telefoon:
+31(0)527-850 494
 
Website:
www.topnop.nl
 
Email:
info@topnop.nl
 
Kvk:
56007949
 
TOPNOP profiel