De online totaalgids voor én van de Noordoostpolder & Urk
Inloggen    
Arie Claassen Zanger-Gitarist

Een muzikale belevingstocht door een ervaren en gedreven muzikant

Arie Claassen is een gepassioneerde muzikant met heel veel jaren muziekervaring. Bijna 28 jaar was hij de frontman van de band Murphy’s Law. Daarnaast heeft hij met vele gelegenheidsbands opgetreden en aan veel muziekprojecten meegewerkt. "Arie is nu ‘on the road’ als solo-artiest!"
 
Persoonlijk en interactief
Arie is zanger en gitarist. Een gitaar, een goede zangstem en een mondharmonica in combinatie met een breed repertoire en prachtige liedjes gebracht met passie, dichtbij en interactief met het publiek.
 
Repertoire
Arie Claassen heeft bewust gekozen voor een akoestisch repertoire voor jong en oud. Door zijn jarenlange ervaring in de muziek heeft hij een schat aan prachtige popsongs tot zijn beschikking. Om een indruk te geven van wat er zoal gespeeld kan worden volgt hier een opsomming van enkele artiesten:
Bruce Springsteen, Johnny Cash, Red Hot Chilipeppers, U2, De Dijk, The Scene, Neil Young, Elvis Presley, Boudewijn de Groot, Snow Patrol, The Beatles, Radiohead, Counting Crows, George Ezra, Bob Dylan, Coldplay, Simon & Garfunkel, The Rolling Stones….. Etc.
 
Flexibel
Een optreden van Arie Claassen is altijd intiem en persoonlijk. Doordat hij alleen speelt heeft hij genoeg aan een kleine speelplek. Deze speelplek kan overal zijn: op het terras, bij u in de woonkamer, in het café, in de tuin, op uw receptie, bij het kampvuur. of zomaar op een gezellige avond met vrienden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Muziek van Arie Claassen maakt je eigen bijzondere feest compleet. Live muziek die altijd passend is en nooit opdringerig of te hard!
 
Arie neemt zelf zijn licht en geluid mee. Hij beschikt over een moderne geluidsinstallatie en supergoed hifi-geluid, geproduceerd door kleine speakers. In de pauze draait Arie passende achtergrondmuziek. In overleg is het mogelijk om uw eigen Ipod/laptop aan te sluiten.
 
Voor meer informatie kijk op www.arieclaassen.nl.

Een aantal voorbeelden:

Cuts like a knife (Bryan Adams) door Arie ClaassenArie en MiRco tijdens Serious Request Glazen Huis NOP!!!


Contact
Benieuwd naar wie deze website mede mogelijk maakt? Kijk dan eens bij onze sponsors.
Naam:  
Email:   

 
Reactie:  

Verzenden

Telefoon:
+31(0)527-850 494
 
Website:
www.topnop.nl
 
Email:
info@topnop.nl
 
Kvk:
56007949
 
TOPNOP profiel