De online totaalgids voor én van de Noordoostpolder & Urk
Inloggen    
Huib van der Wal tekstschrijver

Het schrijven van een tekst is als het componeren van muziek

Huib van der Wal tekstschrijver uit Emmeloord is ook auteur, biograaf en uitgever. Hij is gespecialiseerd in nieuwsbrieven, boeken, biografieën, jaarverslagen en magazines, van concept tot en met eindproduct. Hij werkt voor bedrijven en non-profit-instellingen in Noord- en Midden-Nederland.

Huib van der Wal tekstschrijver, zelfstandig ondernemer sinds 1 maart 1995, is een kleinschalig bedrijf waar de focus altijd gericht is op kwaliteit. Het scherpstellen gebeurt in de vorm van een prettige en professionele omgang met mensen, heldere teksten, degelijke concepten, creatieve vormgeving en bij het product passende communicatieadviezen. Het samenwerken met Huib van der Wal tekstschrijver gebeurt op basis van vertrouwen, eerlijkheid en openheid, resulterend in heldere afspraken. Ervaring, vakmanschap en gedrevenheid staan garant voor een kwalitatief goed eindproduct met een reële prijs-kwaliteitverhouding.

Het schrijven van een tekst is als het componeren van muziek. Als je een toon te hoog of te laag aanslaat klinkt de tekst vals en geeft die de lezer een verkeerd beeld, een verkeerd gevoel. Die juiste toon is afhankelijk van het medium en de doelgroep. Huib van der Wal componeert teksten waarin geen woord teveel en geen woord te weinig staat, die inhoudelijk sterk zijn en zo veel mogelijk gebaseerd op feiten. Daarmee kan krachtig worden gecommuniceerd. Huib van der Wal tekstschrijver stemt voor u de communicatie-instrumenten en vindt de juiste toon.

Foto's
Contact
Boomkensdiep 9, 8303 KW Emmeloord

06-51310319


Benieuwd naar wie deze website mede mogelijk maakt? Kijk dan eens bij onze sponsors.
Naam:  
Email:   

 
Reactie:  

Verzenden

Telefoon:
+31(0)527-850 494
 
Website:
www.topnop.nl
 
Email:
info@topnop.nl
 
Kvk:
56007949
 
TOPNOP profiel