De online totaalgids voor én van de Noordoostpolder & Urk
Inloggen    
TOPNOP

De online totaalgids voor én van de Noordoostpolder & Urk

De Noordoostpolder, ofwel de NOP, is een uniek stukje Nederland. Het is een grote bonte lappendeken van rechte wegen, bossen, akkers, veel water en diverse bebouwingen. Eigenlijk dus een geografische "Mondriaan" in Nederland.

Het is een gebied waar je dichtbij de natuur staat en waar je de seizoenen bewuster ervaart. In de lente en zomer de prachtige, kilometerslange bollenvelden en akkers met opkomende gewassen. In de herfst en winter de omgeploegde akkers en de prachtige vergezichten terwijl de wind je om je oren raast. Het is ook een gebied waar meer dan genoeg mogelijkheden zijn om te winkelen, te eten, te recreëren, te overnachten, evenementen te bezoeken etc. Kortom een gebied om een zeer plezierig verblijf te hebben.

Met TOPNOP willen we aan toeristen laten zien dat de Noordoostpolder niet alleen een stuk Nederland is waar je doorheen kunt rijden om naar een andere bestemming te gaan, maar dat het ook zeer de moeite waard is om te bezoeken en te verkennen. TOPNOP is er ook voor de bewoners zelf. Aan hun willen we laten zien dat de Noordoostpolder meer te bieden heeft dan ze zelf vaak beweren en beseffen en dat het zo gek nog niet is om hier te wonen. Kortom dat de NOP TOP is! Tot slot willen we een bron zijn voor relevante lokale informatie die dagelijks geraadpleegd kan worden.
De Noordoostpolder is anders en anders is goed, TOPNOP!

TOPNOP vindt het belangrijk om het u als bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken om contact met ons op te kunnen nemen voor uw vragen en/of opmerkingen. Om zo snel mogelijk antwoord op een vraag te krijgen kunt u het best eerst even kijken op de pagina met onze antwoorden op vaak gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij óf wilt u alsnog contact met ons opnemen dan kan dat per email of telefoon. Bij TOPNOP doen we ons uiterste best om zo snel als mogelijk te reageren, echter we werken met een klein team en dus kan het soms even duren voordat u antwoord van ons ontvangt. In ieder geval alvast bedankt voor de moeite!

TOPNOP is een handelsnaam van NCMnet en staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 56007949.

Contact
Benieuwd naar wie deze website mede mogelijk maakt? Kijk dan eens bij onze sponsors.
Naam:  
Email:   

 
Reactie:  

Verzenden

Telefoon:
+31(0)527-850 494
 
Website:
www.topnop.nl
 
Email:
info@topnop.nl
 
Kvk:
56007949
 
TOPNOP profiel