Scroll voor meer informatie
De online totaalgids voor én van de Noordoostpolder & Urk
Aangenaam, mijn naam is Chantelle Buijtendijk-Timmers. In 2007 ben ik met mijn gezin naar Emmeloord in de Noordoostpolder verhuist vanuit de omgeving van Rotterdam waar we tot dan toe ons hele leven gewoond hadden. De reden hiervoor was meer rust, meer ruimte en een andere mentaliteit. De mentaliteit van de poldernaar kenmerkt zich door hard werken, een sociale betrokkenheid en nuchterheid.

Na verloop van tijd, waarin ik en mijn gezin inmiddels zeer enthousiast geworden waren van de polder, merkte ik dat het deze nuchterheid is die er onder andere voor zorgt dat het bijzondere van de polder als gewoon word ervaren en de focus vooral ligt op de negatieve aspecten ervan. Als iemand die zowel de randstad als de polder goed met elkaar kan vergelijken, ben ik van mening dat de balans uiteindelijk meer dan positief uitvalt en we trots op onze polder kunnen zijn. De NOP is TOP!

Om die reden ben ik in 2011 TOPNOP begonnen. TOPNOP heeft als doel om de polder positief op de kaart te zetten. In de polder zelf én zeker ook daarbuiten. Ik wens u heel veel plezier op TOPNOP!
In de spotlight t/m zaterdag 23 september 2017. Als jij de volgende wilt zijn klik dan hier.